Budo Sport Arnhem

Voetreflex Fleurijn

Budo Sport Arnhem

30 januari 2015

In de Kerstvakantie, op maandag 29 december organiseerde Budo Sport Arnhem haar jaarlijkse 50-plusdag.
Deze dag was een groot succes. Er waren ongeveer 50 leden aanwezig die enorm genoten hebben van het samenzijn, de workshops en het overheerlijke eten.

 

De workshop ‘Argentijnse Tango’ onder leiding van Yvonne en Henk, werd met veel plezier gevolgd. De meeste dames en heren kregen er geen genoeg van. Deze workshop liep daardoor ook uit. Enkele mensen vroegen om een vervolg … wie weet!!! De hele dag liep lekker ongedwongen in een goede sfeer.┬áAstrid van den Dolder verzorgde een workshop Voetreflexologie. Grace van Norden kreeg iedereen in goede stemming met een workshop Lachyoga. Yvonne l’Amie kreeg iedereen daarna in rust met haar ontspannen yogales. Liesbeth Meijer verzorgde een heerlijk rugmassage. Voor de creatievelingen was er gelegenheid om een workshop origami onder leiding van Sjuul Max te volgen.

 

Kortom er was heel veel keus en er was heel veel te doen. De middag werd afgesloten met een fantastisch buffet, samengesteld door de aanwezige dames en heren. Iedereen had thuis een gerecht klaargemaakt, zodat een ieder kon proeven van haar of zijn specialiteit. Na een spontaan dankwoord van Corrie en Riet ging iedereen voldaan naar huis. Hierbij willen wij: Yvonne, Henk, Grace, Sjuul, Astrid en Liesbeth bedanken voor hun workshops die zij belangeloos aanboden.