Samenloop voor hoop

Voetreflex Fleurijn

Samenloop voor hoop

20 mei 2016

Op 4 en 5 juni 2016 wordt de 2e editie van de Samenloop voor Hoop Arnhem Elst gehouden. Deze editie is de locatie Park Lingezegen tussen Arnhem en Elst.

 
SamenLoop voor Hoop: een bijzonder 24-uurs wandelevenement met een lach en een traan. Teams wandelen om aandacht te vragen voor kanker, om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding, maar vooral om met elkaar verdriet te delen, het leven te vieren en iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker te laten voelen dat ze er niet alleen voor staan. Wij dagen jou uit om mee te lopen. Help ook mee, want samen komen we steeds dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

 
Voetreflexpraktijk Fleurijn en Impuls praktijk voor voetreflexologie dragen KWF Kankerbestrijding een warm hart toe. Daarom geven wij tijdens de samenloop op zaterdag 4 juni vanaf 13.30 uur korte voetreflex behandelingen. Wij vragen hiervoor een kleine bijdrage (€ 5,- per behandeling) die wij doneren aan KWF kankerbestrijding. Een grotere bijdrage is natuurlijk ook van harte welkom.

 

Meer informatie? klik hier om de website te bezoeken

 

Impuls praktijk voor voetreflexologie
Scherpe Hoek 58
6686 DG Doornenburg
T: 06 1333 0458
E: impulsvoetreflex@gmail.com
www.impulsvoetreflexologie.nl

 

Voetreflexpraktijk Fleurijn
Beekstraat 3
6883 GJ  Velp
T: +31 (0)6 26 575 352
E: info@voetreflexfleurijn.nl
www.voetreflexfleurijn.nl